Talven ja alkukevään kuulumiset

 

Moikka!


    Viime kerrasta onkin jo taas vierähtänyt aikaa. Mitä minulle kuuluu; no minulle kuuluu hyvää. Joulu- ja tammikuu minulla kului keskittyen vain lukioon, samalla työssäoppimispaikkaa etsien. Tilanne kumminkin sai muutoksen, kun sainkin töitä muualta osa-aikaisesti. Hakuprosessi eteni hyvin ja nyt minulla onkin jo alustavasti sovittuna harjoittelujakso syksylle. 

    
                     

    Nyt kun maailman tilannekin on alkanut jotenkin normalisoitumaan ja kaikenlaista on saanut taas tehdä, olenkin kerennyt vaikka ja minne. Helmikuun aikana oli wanhat, sekä myös leijonien kansanjuhlaa, johon päädyin muiden säästä piittaamattomien suomalaisten kanssa. Oli mukava päästä pitkän aikajakson jälkeen kokoontumaan niin isoon tapahtumaan.



    Maaliskuu taas menikin töissä ja opiskellessa. Kuun puolessa välissä täysi-ikäisyys koitti ja myös ensimmäisen ylioppilaskokeen aika koitti. Loppu kuusta otinkin irtioton arjesta ja lähdimme ystäväni kanssa Kuusamoon. Vietimme viikon ihanissa alkukevään talvimaisemissa Rukalla ja sen ympäristössä. Viikon aikana vierailimme poro- ja huskytilalla, kävimme laskettelemassa ja vaelsimme Myllykoskelle. Vietimme myös aikaa livemusiikista nauttien, osuimmehan sitä antoisalla viikolla paikan päälle. Esiintymässä lomaviikkomme aikana olivat esimerkiksi Arttu Wiskari, sekä Portion Boys.





Kommentit

Suositut tekstit