Aurinkoisia terveisiä Rukalta

 


Heippa,


    Täällä Rukalla ollaan päästy nauttimaan ihanista valoisista aamuista ja kirkkaista päivistä. Useampana aamuna on päästy ihailemaan myös auringonpaistetta. Täällä sujuu kaikki edelleen hyvin ja hyvillä mielin hieman jo odotellaan kotiin pääsyä. Lähtöäni on hieman aikaistettu ja olenkin kotona jo kahden viikon päästä. 

    Töissä on nautittu rauhallisista ajoista, mutta asiakkaita alkaa olemaan jo enemmän. Asiakkaita käy melko tasaisin välein, eikä ruuhkaa pääse ainakaan vielä syntymään. Olen päässyt viime viikkojen aikana tutustumaan vieläkin syvemmin erilaisten suksien, lautojen, sekä monojen ominaisuuksiin. Päivät töissä tuntuvat kuluvan tosi nopeasti ja töissä oleminen tuntuu kivalta, ilmapiiri ja olosuhteet siellä ovat siis loistavat.

    Iltaisin ja vapaapäivinä olen käynyt luistelemassa, laskettelemassa, sekä stiigailemassa. Täällä Rukalla on oikein hyvät olosuhteet ja mahdollisuudet harrastaa vaikka ja mitä. Täällä on nyt muutaman viikon ajan ollut käynnissä tuo todella nätti "Polar Night Festival" -tapahtuma, jossa siis rinteitä on valaistu eri värein. Tänä kyseisenä aikana on ollut todella mukavaa käydä vaikkapa stiigailemassa, kun valaistus on aivan mahtava. 

     Aika täällä talven ihmemaassa alkaa olla lopuillaan ja kaikkea uutta pitää vielä käydä kokeilemassa ja tutkimassa, jotta varmasti saa otettua kaiken tästä reissusta irti. Tekstin yhteydessä vielä sumuinen kuva tunturin päältä, jossa Aurinkokin kurkistaa.

    


Kommentit

Suositut tekstit