Työssäoppimassa Rukalla


 
Heippa,


    Ensimmäiset kaksi viikkoani täällä Rukalla ovat olleet hyvin mukavat. Olen nauttinut ulkoilmasta ja sen raikkaudesta, sekä töissä käymisestä. Täällä töissä käymisellä ja vapaa-ajalla on sopiva tasapaino, eikä aika tunnu liian raskaalta. 

    Töissä olen päässyt tutustumaan työtehtäviin hyvin monipuolisesti, eikä mikään tehtävä ole jäänyt epäselväksi. Olen päässyt seuraamaan ja kokeilemaan kaikkea. Ensimmäisen työviikkoni aikana asiakkaita oli hyvin runsaasti, ymmärrykseni mukaan jopa hiihtolomien kävijämääriä. Ilmeisesti näin korona-aikana kotimaanmatkailu on päässyt nousuun. Toinen työviikkoni jatkui hieman pienemmin kävijämäärin ja nyt viikonloppua kohden on vuokraamossa ollut jo hiljaisiakin hetkiä.

    Täällä Rukalla elän edelleen tietynlaisessa ihmetyksen kuplassa ja edelleen hämmästyn joka aamu, kun kurkkaan ikkunasta ulos. Rakastan nähdä tämän kaiken valkeuden ja kaamoksen. Kiristyvä pakkanenkin on tuntunut jopa mukavalta useamman Etelä-Suomessa vietetyn leudon talven jälkeen. 

Vielä tietysti tärkeimpään kysymykseen vastaus, olenko käynyt jo rinteeessä:

En ole, kävijämäärät ovat olleet edelleen niin korkeat ettei ole huvittanut lähteä ihmistungoksen keskelle jonottelemaan. Mutta kyllä hiihtämässä olen käynyt ja luistelemaan olemme kämppisten kanssa menossa vielä joku päivä.


    Tekstin yhteydessä olevista kuvista:

- Kuvien ottamisen välillä 5 päivää, ensimmäinen kuva ruuhkaiselta ajalta ja toinen kävijämäärien laskemisen jälkeen.

Kommentit

  1. Hienoa, olet kuvannut ja kertoillut todella mukavasti kokemuksiasi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit